GRANTOVÁ VÝZVA: Môžu ryby lietať?

08.10.2013 07:53

Môžu ryby lietať?

 

Nadácia PROVIDA hľadá tých, ktorí veria aj v zdanlivo nemožné.

Jednotlivcov, neziskové organizácie a podnikateľov, ktorí sa rozhodli spojiť princípy podnikania a filantropie, aby zlepšili životy jednotlivcov a komunít, alebo pozitívne ovplyvnili životné prostredie.

 

Inovatívne existujúce alebo začínajúce podnikateľské zámery, ktoré majú potenciál priniesť pozitívny spoločenský dopad teraz môžu získať investičnú finančnú podporu v podobe grantu až do výšky 12 000 eur na jeden projekt. Podnikateľské zámery musia mať merateľný dopad, mali by byť finančne udržateľné a preukázať potenciál rastu. Najsympatickejší projekt navyše hlasovaním odmenia i zamestnanci UniCredit Bank na Slovensku bonusovou sumou 5 000 eur.

 

Pre tých, ktorí majú zaujímavú myšlienku a potrebujú pomoc v procese tvorby a rozvoja svojho spoločensky prospešného podnikateľského nápadu pripravila Nadácia PROVIDA program “Inkubátor“, v rámci ktorého jednotlivec alebo organizácia získa podporu mentorov a príspevok 2 000 eur na svoju prácu v Inkubátore. Víťazný zámer programu bude navyše odmenený sumou 3 000 eur.

 

Prihláste svoj podnikateľský nápad do 18.11.2013 a pridajte sa do nášho kŕdľa lietajúcich rýb!

 

Všetky potrebné informácie nájdete na https://www.nadaciaprovida.sk/mozu-ryby-lietat/ alebo na facebookovej stránke Provida. 

 

Na stiahnutie:

Grantová výzva

Leták

 

Zdroj: Provida