BBSK podporilo projekt nášho združenia

06.08.2012 08:51

 

Banskobystrický samosprávny kraj v rámci svojicjh dotácií prispel finančnou pdoporou na  náš projekt "Propagačný materiál Číž a okolie". Propagačný materiál bude ďalším zo série materiálov o obciach Dolného Gemera, na ktorých sa priamo podieľalo naše združenie. Tento krát bude materiál venovaný nielen obci ale aj známym Prírodným jódovým kúpeľom Číž. 

Obec Číž ako aj  samotné kúpele Číž nemajú do dnešného dňa vydaný žiadny prezentačný tlačený materiál, ktorý by zvýšil informovanosť návštevníkov kúpeľov o mieste na ktorom sa nachádzajú. Ako združenie, ktoré sa venuje podpore malých obcí máme eminentný záujme napomôcť zlepšiť túto situáciu. 

 

Hlavným zámerom projektu je vydanie plnofarebného prezentačného materiálu o obci a kúpeľoch Číž v množstve minimálne 5000 ks, veľkosť buď 4 hárky A4 preložené na A5 a zošité. Obsahovo prezentačný materiál bude prezentovať históriu a zaujímavosti obce Číž, Kúpele Číž a zaujímavosti okolia kúpeľov. Materiál sa bude pripravovať v úzkej spolupráci s obcou  a kúpeľmi Číž.

Banskobystrický kraj nám prispel čiastkou 300,- EUR, za čo mu týmto ďakujeme.