Aktuality 032

15.03.2012 08:45

 

 

Sociálna ekonomika na Slovensku - workshop

 

UNDP organizuje v Banskej Bystrici dňa 23.03.2012 (piatok) k projektu sociálnej ekonomiky na Slovensku. Ide o stretnutie, ktorého účelom je networking, prezentácie, diskusie či plánovanie aktivít, ktoré sú pre úspešnú realizáciu projektu kľúčové.

Projekt sociálnej ekonomiky na Slovensku je implementovaný UNDP ako národný projekt a podporený z prostriedkov ESF. Týka sa viacerých oblasti (výskum, legislatíva, aplikácia) a je zameraný na vytvorenie funkčného rámca pre efektívnu realizáciu modelu sociálnej ekonomiky na Slovensku, najmä v lokalitách stredného a východného Slovenska, vyznačujúcich sa prítomnosťou marginalizovaných komunít a potreby intenzívneho sociálneho a ekonomického rozvoja na lokálnej úrovni.

Vašej účasti alebo účasti zástupcu Vašej organizácie by sme sa potešili, nakoľko máte skúsenosti s lokálnym rozvojom a vzdelávacími či enviromentálne orientovanými projektmi. Veríme, že Vaša účasť prispeje k diskusii ku kľúčovým otázkam a jednotlivým bodom projektu. Domnievame sa, že realizácia takéhoto projektu je nanajvýš dôležitá, pričom si úprimne želáme, aby prebehol čo najlepšie a s čo najlepšími výsledkami.

 

Zároveň Vás poprosíme o potvrdenie Vašej účasti do piatka 16. marca, do 16,00 hod.

 

Na stiahnutie:

Program podujatia

Doplňujúce informácie

Návratka

 

 

Miroslava Bobakova, Project Assistant
UNDP Europe and the CIS, Bratislava Regional Centre
Grosslingova 35, 811 09 Bratislava, Slovak Republic
Tel: +421 2 59337 302
Fax: +421 2 59337 450
miroslava.bobakova@undp.org
europeandcis.undp.org