Aktuality 022

18.02.2011 16:29
 
 
Informácia o priebehu procesu schvaľovania žiadostí o NFP v rámci výzvy OP ZaSI – FSR – 2010/2.1/02

 

Prvé kolo hodnotenia žiadostí o NFP výzvy OP ZaSI – FSR – 2010/2.1/02 bolo uzavreté dňa 31.1.2011. Všetky žiadosti o NFP, ktoré boli do tohto termínu elektronicky odoslané cez verejný portál ITMS a fyzicky doručené na Fond sociálneho rozvoja (resp. boli do tohto termínu podané  na poštovú prepravu) budú zaradené do 1. kola hodnotenia žiadostí o NFP.

V prvej fáze projektoví manažéri FSR v termíne do 16.2.2011 skontrolujú úplnosť a oprávnenosť žiadostí o NFP. Následne vyzvú projektoví manažéri žiadateľov, ktorí nepredložili všetky požadované dokumenty (ktoré je možné dožiadať) na ich predloženie v termíne do 10 kalendárnych dní odo dňa doručenia výzvy (v prípade, ak žiadateľ nebol doručovateľom na mieste doručenia zastihnutý, alebo bezdôvodne odoprel písomnosť prijať, sa na doručovanie dokumentov FSR žiadateľovi vzťahujú príslušné ustanovenia § 24 a 25 zákona o správnom konaní – FSR musí počkať na uplynutie odbernej lehoty zásielok, ktorá môže byť v zmysle Poštových podmienok 20 dní).

Po doručení všetkých dožiadateľných dokumentov projektoví manažéri FSR skontrolujú doručené dokumenty a ukončia kontrolu formálnej správnosti žiadostí o NFP.

Po ukončení kontroly formálnej správnosti žiadostí o NFP Fond sociálneho rozvoja zabezpečí odborné hodnotenie žiadostí o NFP.

Predpokladaný termín pre začiatok odborného hodnotenia žiadostí o NFP je 21. marec 2011. Aktuálny stav spracúvania svojej žiadosti o NFP môžu žiadatelia zistiť prostredníctvom verejného portálu ITMS

Zdroj www.fsr.gov.sk